ADR Nord-Est – Piatra-Neamț: Concurs pentru ocuparea a 9 posturi vacante în cadrul RubikHub (24 august)

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est organizeaza concurs in data de 29.08.2017, orele 10:00, la sediul din Piatra Neamt, str. Lt. Draghescu, nr. 9, jud. Neamt, pentru ocuparea a 9 posturi vacante in cadrul RubikHub – Biroul Startup, Directia Dezvoltarea Afacerilor (durata determinata – 6 luni, cu posibilitate de prelungire).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Atributiile aferente posturilor disponibile, precum si criteriile relevante ce trebuie indeplinite de candidati pentru inscrierea la concurs sunt prezentate pe site-ul: www.rubikhub.ro, la sectiunea Cariere, sau direct la: http://rubikhub.ro/#cariere

Etape derulare concurs:

Etapa I – Transmiterea candidaturilor
Persoanele interesate vor trimite aplicatia lor pe e-mail: [email protected] (respectand intocmai specificatiile de pe site-ul mai sus mentionat), pana la data de 24.08.2017.

Etapa II – Selectarea candidaturilor
ADR Nord-Est analizeaza pana la data de 25.08.2017 fiecare candidatura in parte si face selectia acestora in functie de conditiile solicitate pentru fiecare post. ADR Nord-Est va contacta in data de 28.08.2017 fiecare candidat acceptat si acesta va intocmi dosarul de inscriere la concurs ce va cuprinde: CV (format european, in care sa se evidentieze clar experienta profesionala), cerere de inscriere la concurs cu mentiunea postului pentru care candideaza, copii dupa actele de studii, respectiv alte cursuri/formari profesionale, copie dupa actul de identitate, cazier judiciar. Acest dosar va fi depus la sediul Agentiei in ziua concursului 29.08.2017, incepand cu orele 9:00.

Etapa III – Derularea concursului
Concursul se va desfasura in data de 29.08.2017, incepand cu ora 10:00, la sediul ADR Nord-Est din Piatra Neamt si va consta in urmatoarele probe: test de specialitate in limba engleza, interviu si analiza cv-ului.

Relatii suplimentare la tel. 0233 218 071.

PUBLICITATE