Adolescent de 15 ani, înecat într-un râu din Neamț. Intervin echipajele ISU

ACTUALIZARE (ora 14:15) – ISU Neamț: Băiatul a fost scos. Se încep manevrele de resuscitare.

ACTUALIZARE (ora 14:40) – ISU Neamț: Din nefericire, adolescentul a fost declarat decedat.


Echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Neamț au fost alertate astăzi, în jurul orei 13:00, pentru a interveni în cazul unui adolescent de 15 ani posibil înecat în râul Moldova.

Potrivit informațiilor furnizate de ISU Neamț, tânărul se afla în zona localității Corhana din comuna Dulcești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Echipele de intervenție ale pompierilor din Roman au fost rapid mobilizate și s-au deplasat la locul incidentului pentru a începe operațiunile de căutare și salvare.

Utilizând o barcă specializată, pompierii romașcani au început căutările în încercarea de a localiza și recupera adolescentul dispărut în apă.

De asemenea, un echipaj de scafandri a fost alertat și se află în drum spre locul evenimentului pentru a sprijini operațiunea de salvare.

Conform pompierilor, băiatul este din localitatea Dulcești și se afla la scăldat în râul Moldova.

„Unitatea noastră a fost solicitată să intervină pentru căutarea și salvarea unui adolescent cu vârsta de 15 ani, înecat în râul Moldova, pe teritoriul satului Corhana, comuna Dulcești.

Pompierii romașcani sunt la locul evenimentului și execută căutarea cu o barcă.

De asemenea a fost alertat echipajul de scafandri care se deplasează spre locul indicat. Băiatul este din localitatea Dulcești și se afla la scăldat.” – ne-au transmis reprezentanții ISU Neamț

PUBLICITATE