Adolescent de 15 ani, din Neamț, înjunghiat în parc pentru o țigară

Un adolescent de 15 ani a fost înjunghiat cu un cuțit în parcul din Roman după ce a fost abordat de un alt tânăr care i-a cerut o țigară. Polițiștii l-au identificat și reținut pe suspect, un tânăr de 17 ani din Buruienești.

„La data de 14 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de către Spitalul municipal Roman cu privire la faptul că, la unitatea de primiri urgențe s-a prezentat un minor, în vârstă de 15 ani, ce prezenta o plagă înjunghiată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma verificărilor efectuate de polițiști a reieșit că, la aceeași dată, în jurul orei 13:50, în timp ce minorul de 15 ani se afla în parcul din municipiul Roman, ar fi fost abordat de către un alt tânăr, care i-ar fi solicitat o țigară, ulterior fiind rănit la nivelul coapsei de la piciorul drept, cu un cuțit, pe care persoana necunoscută îl avea asupra sa.” – a transmis Poliția Neamț

Potrivit polițiștilor, în urma cercetărilor, un alt minor în vârstă de 17 ani din Buruienești a fost reținut, fiind persoana bănuită de comiterea faptei.

„În urma materialului probator administrat, față de minorul în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, acesta fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor  de lovire sau alte violențe și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, în vederea luării unei măsuri preventive față de acesta.” – au mai precizat reprezentanții Poliției Neamț

PUBLICITATE