Adolescent de 14 ani, prins la volan pe o stradă din Neamț

Un adolescent în vârstă de 14 ani a fost oprit în trafic în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din Neamț.

„În noaptea de 22 octombrie, în jurul orei 02:50, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au procedat la oprirea în trafic, în localitatea Oglinzi, a unui autoturism, condus de un minor în vârstă de 14  ani, din aceeași localitate.” – a transmis Poliția Neamț

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Polițiștii au întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Tot pe linie rutieră, un tânăr a fost prin băut la volan, iar un bărbat circula fără permis.

„În noaptea de 22 octombrie a.c., în jurul orei 01:10, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în localitatea Oglinzi, au procedat la oprirea în trafic a unui autoturism condus de un tânăr în vârstă de 29 de ani, din Târgu-Neamț.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltate de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

La data de 22 octombrie a.c., în jurul orei 19:50, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz au procedat la oprirea în trafic, a unui autoturism ce se deplasa pe DC 135, în localitatea Tarcău, condus de un bărbat în vârstă de 57 de ani, din județul Bacău.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, bărbatul în cauză nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.” – se mai arată în informarea Poliției Neamț

PUBLICITATE