Admitere 2018 – ISJ Neamț: Ultima zi de înscrieri la etapa pentru situații speciale

În conformitate cu prevederile Calendarului admiterii în invăţământul liceal de stat aprobat prin OMEN nr.4794/2017 şi ale Metodologiei privind organizarea şi desfășurarea admiterii în invăţământul liceal de stat, aprobată prin OMECTS nr.4802/2010, vă informăm că, în perioada 16 – 18 iulie 2018, comisia judeţeană de admitere va analiza şi va rezolva următoarele situaţii privind absolvenţii clasei a VIII-a:

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

1. situaţiile speciale apărute după repartizarea computerizată: situaţii medicale speciale, schimburi de elevi, redistribuirea candidaţilor gemeni, distribuire sau redistribuire pe locuri rămase libere pentru apropiere de domiciliu, corectarea unor erori de transcriere greşită în baza de date computerizată a opţiunilor exprimate de elevi;

2. repartizarea candidaţilor care nu şi-au depus dosarele de înscriere în termen;

3. repartizarea candidaţilor care nu au participat la admiterea computerizată sau au participat, dar nu au fost repartizaţi.

Părinţii elevilor interesaţi vor completa Cererea de înscriere la etapa pentru situații speciale, anexată prezentei adrese (vezi – AICI), la care vor adăuga documentele doveditoare prevăzute în cuprinsul cererii.

Documentele se depun la Inspectoratul Şcolar Judeţean Neamţ, situat în Piatra Neamţ, strada Lt. Drăghieseu, nr. 4A, în perioada:
• 10-12 iulie 2018, intre orele 9-16;
• 13 iulie 2018, intre orele 9-14.

comunicat ISJ Neamț
PUBLICITATE