Adidași pentru bărbați – se potrivesc la o întâlnire?

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

A decide ce să porți la prima întâlnire, poate fi o provocare vestimentară cu adevărat stresantă. Pentru a te simți însă confortabil și a scăpa de grija unor încălțări deosebite, optează pentru adidași. Indiferent de ținuta aleasă, adidașii sunt alegerea perfectă. Îi poți purta cu un costum, pentru atenuarea fanteziei elegante. Sau alături de blugi și o cămașă. Iterația ținutelor cu adidași funcționează pentru fiecare întâlnire, indiferent că are loc la un restaurant, în oraș sau la un film.

Ce fel de adidași pentru bărbați să alegi pentru o întâlnire?

Dacă ești un tip care iubește adidașii, alegerea perechii corecte pentru o întâlnire este esențială. Este important să arăți bine, confortabil și să lași o impresie bună. Prin urmare, adidașii albi reprezintă o alegere populară, fiind extrem de versatili. Se pretează atât unul stil casual, cât și unuia smart casual sau elegant.

O pereche de pantofi sport albi, clasici, sunt perfecți atunci când îți dorești atât confort, cât și stil la o întâlnire. Pantofii sport în stilul Old Skool pot fi o opțiune excelentă într-un mediu ceva mai casual, iar clasica culoare alb-negru sau alte nuanțe care nu vor atrage prea tare atenția, se pretează a fi aleși.

Close up of teenage girl tying shoe laces while sitting on bed ready to go out, copy space

Nici adidașii de alergare nu se lasă mai prejos. Într-o culoare predominant albă, vor arăta elegant și crea un stil curat și impecabil. O alegere mai atrăgătoare, în tonuri dominate de alb sau gri, sunt clasicii Puma Suede. Aduc un touch tineresc și un aer vibrant ținutei și se pretează alături de orice piese vestimentare.

Adidașii de tip slip-on sunt o variantă, fiind perfecți într-un stil casual sau smart-casual. Poți merge la sigur și opta pentru o pereche în nuanțe de alb și negru. Sau poți fi îndrăzneț, și alege modele colorate, pentru un plus de culoare.

Există de asemenea o mulțime de opțiuni de sneakers pentru bărbați, perfecți pentru întâlnire. Având în minte ținuta formată, optează pentru una din zecile de perechi de sneakers bărbați pe care MODIVO ți le oferă, pentru a se împerechea pe deplin cu ținuta ta. Le poți descoperi pe https://modivo.ro/c/barbati/incaltaminte/sneakersi.

Cum să combini adidașii pentru a obține un look de efect?

Odată ce ai reușit să alegi adidașii potriviți stilului tău, este momentul să începi să îi combini cu piese vestimentare adecvate. Posibilitățile de stilizare sunt infinite și poți obține outfit-uri de efect în fiecare zi, cu doar puțină imaginație.

O modalitate inteligentă este aceea de a combina adidași albi cu pantaloni chino, o cămașă și eventual un pulover stratificat, pentru zilele mai răcoroase. Aspectul ținutei? Unul casual, clasic, dar perfect curat. Dacă dorești să adopți un stil mai sportiv, înlocuiește puloverul cu o jachetă bomber sau din piele.

Pentru o abordare minimalistă, poți opta pentru un tricou, chinos și adidași albi. Pantalonii chino sparg monotonia și tenta sportivă a ținutei, ridicându-i aspectul casual.

Pentru cei mai îndrăzneți, adidașii albi alături de un costum, transformă ținuta într-una rafinată și nonșalantă. Este important să alegi un costum care să ți se potrivească la fix, în nuanțe neutre și țesături ușoare, care se pretează mai degrabă unui stil smart casual.

Elementul de bază al fiecărei ținute, blugii, vor arăta grozav cu adidași. De la modele simple, în denim deschis sau închis la culoare, până la blugi ușor rupți în zona genunchilor sau prespălați, orice stil poate funcționa. Asortați cu piese vestimentare casual, hanorace sau jachete tip bomber sau chiar cele inspirate de Ivy League, vor crea un look ideal pentru o întâlnire degajată.

O ținută ce combină un tricou polo bărbați, gri, pantaloni scurți și adidașii albi, va putea lăsa o primă impresie plăcută.

Adidașii reprezintă un pantof sport extrem de popular și trebuie să fie un accesoriu permanent în garderoba bărbaților. De la costume și pantaloni scurți, până la pantaloni chino sau blugi, adidașii ocupă un loc fruntaș în garderoba unui bărbat.

PUBLICITATE