Actriţa Draga Olteanu Matei, internată la Spitalul Județean de Urgență din Piatra-Neamţ

Actrița Draga Olteanu Matei, 84 de ani, este internata la Spitalul Județean de Urgență din Piatra-Neamţ, aceasta aflându-se, joi, sub supravegherea medicilor din cauza unor probleme de sănătate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Doamna a fost internată la noi de duminică, fiind sub supravegherea medicilor. Legat de starea dumneaei nu vă pot oferi mai multe detalii, fiind vorba despre respectarea legislaţiei privind confidenţialitatea datelor pacienţilor“, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, Daniela Burghelea, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Piatra Neamţ.

Actriţa Draga Olteanu Matei este internată în secţia de chirurgie a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Piatra-Neamţ şi a fost supusă mai multor investigaţii medicale, diagnosticul pus de medici fiind de litiază biliară. – conform agerpres.ro
Sâmbăta trecută, îndrăgita actriţă a fost adusă cu ambulanţa la spital şi a fost internată la secţia de reanimare. Între timp, starea acesteia s-a îmbunătăţit şi, de marţi, a fost transferată la secţia de chirurgie, fiind sub îngrijirile şefului secţiei, doctorul Iosif Koszeghi.
Mă simt mai bine acum. Zilnic mi se iau analize, sunt o mulţime de cadre medicale care au grijă de mine şi le mulţumesc din suflet pentru asta. Sper ca săptămâna viitoare să mă externeze„, a spus Draga Olteanu Matei pentru agerpres.ro

Draga Olteanu Matei are 84 de ani şi în 2007, după ce s-a pensionat, Draga Olteanu Matei s-a retras la Piatra Neamţ. Este o apreciată actriţă de comedie, ce a jucat pe scena Teatrului Naţional Bucureşti, în numeroase filme şi la televiziune.

Reprezentantă a „generaţiei de aur“ a teatrului românesc, Draga Olteanu Matei are un palmares foarte bogat, ea jucând în 90 de filme, în peste 50 piese de teatru şi având peste 100 de roluri în televiziune.

Actriţa Draga Olteanu Matei a fost decorată la 30 mai 2002 cu Ordinul Naţional Steaua României în grad de Cavaler, alături de alţi actori, „pentru prestigioasa cariera artistică şi talentul deosebit prin care au dat viaţă personajelor interpretate în filme, dar şi pe scenă, cu prilejul celebrării unui veac de film românesc“. A mai obţinut Premiul UNITER, în 2004, pentru întreaga activitate, Premiul de excelenţă al Revistei „VIP“, în 2005, Premiul Constantin Tănase, Premiul pentru ecranizare pentru copii, la Moscova şi distincţia de onoare a municipiului Piatra Neamţ.

 

PUBLICITATE