Actorul originar din Neamț, Vasile Muraru, s-a înscris în UNPR

Actorul Vasile Muraru și Alexandru Arșinel s-au înscris marți în Uniunea Națională pentru Progresul României

Vasile Muraru UNPRVasile Muraru, originar din comuna Girov, județul Neamț este un actor român de comedie care format un cuplu comic alături de Nae Lăzărescu timp de 30 de ani.

Preşedintele UNPR, Gabriel Oprea, a declarat, marţi, la Parlament, că este o onoare ca doi mari actori care sunt „oameni patrioţi şi oameni de mare valoare” să se înscrie în formaţiunea politică pe care o conduce.

„Suntem un partid al uşilor deschise, este o mare onoare pentru noi că sportivi mari, gen Ilie Năstase, Anghel Iordănescu -care este membru fondator şi bine că a câştigat meciul şi ne-am calificat, că altfel cred că aveam noi mari probleme -, faptul că doi mari actori, domnul Arşinel şi domnul Muraru au venit la noi ne-a onorat foarte mult pentru că sunt oameni care chiar sunt patrioţi şi oameni de mare valoare”, a declarat Gabriel Oprea.

”UNPR este un partid al ușilor deschise și își dorește ca tot mai multe personalități să se implice activ în viața politică, sprijinind interesul național și valorile naționale românești. Prin mesajul său, UNPR își propune să atragă specialiști din cât mai multe domenii de activitate, de la economie la cultură și de la mediul academic la cel sportiv. România are profesioniști și oameni de valoare în toate aceste domenii, iar partidele trebuie să apeleze în primul rând la experiența și la cunoștințele lor atunci când iau decizii. UNPR va continua această politică de deschidere și va încerca să aducă în echipa sa oameni de valoare, din cât mai multe domenii de activitate”, se arată în comunicatul UNPR.

PUBLICITATE