Actorul care spunea că nu poartă mască pentru că e sănătos a murit de COVID-19

Actorul Bogdan Stanoevici a murit în această dimineață. El era internat la Spitalul ”Sfântul Pantelimon” din București, în urma infectării cu COVID-19.

A fost confirmat în 16 decembrie, iar la două zile distanță ajunsese deja la Terapie Intensiva, în stare gravă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

El a fost supus recent și unei intervenții prin care i-au fost puși plămânii în repaos total, timp de 7 până la 15 zile.

Actorul Bogdan Stanoevici a fost ministru delegat pentru Românii de Pretutindeni și candidat la Președinția României.

La începutul lunii noiembrie, Bogdan Stanoevici declara că nu poartă masca de protecție împotriva infecției cu noul coronavirus pentru că este „sănătos”.

„Pentru a evita speculatiile ulterioare și atacurile inutile, vă spun eu acum – faptul că nu port masca este în primul rând pentru că sunt sănătos. Și aici îl citez pe ministrul Sănătății, care a spus că masca o poartă oamenii bolnavi, oamenii sănătoși nu o poartă. Am făcut în fiecare lună câte un test, din motive diferite. Toate negative. Pe de altă parte, am purtat-o acolo unde eram obligat să o fac, pentru că eu sunt un respectuos al legii și mi-a ieșit un herpes. Îmi pare foarte rău că vă dau din casă, dar în momentul în care aș pune masca s-ar produce o infecție și chiar nu am timp de infecții în acest moment”, a susținut atunci Stanoevici.

Tot atunci, Bogdan Stanoevici a spus că este convins de faptul că virusul a fost creat într-un laborator.

PUBLICITATE