Activul PNL nu știe cum îl cheamă pe propriul candidat la primăria Piatra-Neamț (VIDEO)

Scene de cascadorii râsului pe străzile din Piatra-Neamț, surprinse de o persoană care a fost oprită de un grup de militanți PNL, care se află în campanie electorală pentru candidatul liberal la primărie, Andrei Carabelea.

Militanții unui partid sunt acei membri care se ocupă activ în campania electorală de promovarea ideilor, a programului ori a candidatului respectiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Un grup de militanți aparținând activului PNL, a distribuit ieri, prin oraș, materiale electorale cu cei doi candidați la primărie, respectiv consiliul județean, Andrei Carabelea și Mugurel Corneliu Cozmanciuc.

Dovada faptului că Andrei Carabelea nu este cunoscut nici măcar în propriul partid (nu mai spunem de restul alegătorilor) o reprezintă faptul că o persoană din stafful de campanie l-a prezentat drept ”Caramelea”, de profesie inginer.

El este Carabelea și este profesor de meserie. E adevărat, cu nota 3,4 la titularizare, dar profesor. Sau, cel puțin, suplinitor. Dar în niciun caz inginer.

Trecând peste momentul ușor jenant, singurul lucru pe care activistul de partid l-a putut spune despre ”Caramelea” a fost că e un inginer care a făcut voluntariat, adunând ”vechituri” de pe lac la Bicaz.

Când a venit vorba de Mugurel Cozmanciuc, acesta a fost cât se poate de sincer: ”ăsta-i președintele PNL Neamț și este de la Iași.” Doar atât.

Despre faptul că tânărul cu masca pe figură care apare în cadru este minor, fiind elev în clasa a VIII-a, nu are rost să mai amintim…

Nota bene: Ca o ironie, cel care a filmat scena este (încă) un ales important al PNL.

Citește si: ”Colecția” liberalului Mugurel Cozmanciuc de politicieni PSD aduși în filiala PNL Neamț

PUBLICITATE
SURSĂsursa video: Facebook