Activități ale polițiștilor, la Roznov, premergător Zilei Poliției (FOTO)

La data de 25 martie sărbătorim 201 de ani, de la atestarea documentară a Poliției Române.

Astfel, pentru a marca acest eveniment, astăzi, 20 martie, polițiștii nemțeni i-au invitat pe copii să îi întâlnească la Liceul „Gheorghe Ruset Roznovanu” din Roznov.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La activități, alături de polițiștii de la Poliția Orașului Roznov, au participat și polițiști de la Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității, Biroul de Siguranță Școlară, Serviciul Criminalistic, Biroul pentru Protecția Animalelor și Serviciul de Acțiuni Speciale.

În cadrul activităților, au fost prezentate aspecte privind modalitățile de intervenție și mijloacele cu care acționează în cazul producerii unor evenimente aflate în competența de investigare a polițiștilor.

De asemenea, elevilor le-a fost prezentat echipamentul aflat în dotarea polițiștilor, iar cei mici s-au putut bucura de prezența câinilor polițiști, care au efectuat un exercițiu de disciplină și un exercițiu prindere infractori, alături de conducătorii săi.

Elevilor le-au prezentate aspecte legate de prevenție, violență, bullying, siguranța rutieră, admiterea la unitățile de învățământ de profil și au primit materiale informative pe aceste teme.

Până pe 24 martie, nemțenii sunt invitați să sărbătorească Ziua Poliției Române, după următorul program:

  • Astăzi, 20 martie, ora 11:30 Liceul Ghe. Ruset Roznovanu, din Roznov
  • Marți, 21 martie, ora 10:00, piața Roman-Vodă (platoul central) din Roman
  • Miercuri, 22 martie, ora 10:00, parcul de lângă Casa de Cultură, Târgu-Neamț
  • Joi, 23 martie, ora 10:00, Poliția orașului Bicaz
  • Vineri, 24 martie, ora 10:00 platoul Curții Domnești, Piatra-Neamț
PUBLICITATE