Acțiunile polițiștilor rutieri nemțeni vor continua și astăzi în Neamț


Acțiuni ale polițiștilor nemțeni

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În ziua de 4 martie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier Neamț împreună cu polițiști din cadrul Biroului Poliție Transporturi Neamț au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și reducerea accidentelor rutiere ce au loc pe drumurile publice în zona trecerilor la nivel cu calea ferată. În urma desfășurării acțiunii au fost aplicate 46 sancțiuni contravenționale din care 27 pentru nerespectarea regulilor de trecere la calea ferată, a fost reținute două certificate de înmatriculare și un permis de conducere și a fost constatată o infracțiune .

În ziua de 5 martie lucrătorii Serviciului Rutier împreună cu lucrători din cadrul Secțiilor de Poliție Rurale au acționat pe raza județului Neamț pentru combaterea excesului de viteză și disciplinarea pietonilor, care constituie principalele cauze ale accidentelor rutiere. Au fost aplicate 142 sancțiuni contravenționale în valoare de 17351 lei din care 89 sancțiuni pentru depășirea limitei de viteză, au fost sancționați 8 pietoni, au fost reținute 4 permise de conducere și 3 certificate de înmatriculare. Au fost constatate 3 infracțiuni la regimul rutier.

Astfel de acțiuni pentru disciplinarea conducătorilor auto continuă și astăzi 6 martie pe raza județului Neamț.

În ziua de 4 martie a.c., orele 10.15, un echipaj din cadrul Poliției municipiului Roman, a identificat în trafic un bărbat de 38 ani din municipiu, în timp ce conducea autoturism pe str. Prof. Dumitru Mărtinaş, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost pozitiv.

În seara zilei de martie a.c., orele 10.15, un echipaj din cadrul Poliției orașului Roznov, a identificat în trafic un bărbat de 59 ani din localitate, în timp ce conducea autoturism pe str. Gutuiului, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost pozitiv.

În ziua de 5 martie a.c., orele 00.30, un echipaj din cadrul Poliției orașului Bicaz, a identificat în trafic un bărbat de 38 ani din Bicaz Chei, în timp ce conducea autoturism pe DN 12C, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost pozitiv.

În ziua de 5 martie a.c., orele 08.43, un echipaj din cadrul Serviciului Rutier, a identificat în trafic un bărbat de 32 ani din Baia Mare, în timp ce conducea autoturism pe DN 15, pe raza localității Bradu, având expirată autorizația de circulație provizorie.

În ziua de 5 martie a.c., orele 15.22, Secția de Poliție Rurală nr 14 Urecheni a fost sesizată despre faptul că un bărbat de 49 ani din Timișești în timp ce conducea un tractor cu un utilaj agricol atașat pe un drum sătesc din comuna Timișești a acroșat un autoturism și i-a produs avarii. Polițiștii au stabilit că șoferul tractorului se afla sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost pozitiv.

În ziua de 5 martie a.c., orele 20.05, un echipaj din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț, a identificat în trafic un bărbat de 21 ani din Săvinești, în timp ce conducea autoturism pe strada G-ral N. Dăscălescu având expirare numerele de înmatriculare provizorii.

În ziua de 5 martie a.c., orele 19.00 un echipaj din cadrul Secției de Poliție Rurală 9 Ion Crangă, a identificat în trafic un bărbat de 56 ani din comună, în timp ce conducea autoturism pe DJ 207C, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost pozitiv.

În ziua de 5 martie a.c., orele 20.50 un echipaj din cadrul Secției de Poliție Rurală 5 Gârcina, a identificat în trafic un bărbat de 36 ani din comună, în timp ce conducea autoturism pe DN 15C, fără a poseda permis de conducere.

În ziua de 5 martie a.c., orele 21.10 un echipaj din cadrul Secției de Poliție Rurală 7 Sagna, a identificat în trafic un bărbat de 43 ani din Stănița, în timp ce conducea autoturism pe DJ 280, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost pozitiv.

În ziua de 5 martie a.c., orele 22.45 Secția de Poliție Rurală nr 1 Borlești a fost sesizată despre producerea unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale. Polițiștii au identificat pe DJ159C un bărbat de 38 ani din Rediu care a condus un autoturism implicat în producerea evenimentului rutier, fără permis și fiind sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost pozitiv.

În ziua de 6 martie a.c., orele 01.15 Postul de Poliție Grințieș a fost sesizat despre producerea unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale în care au fost implicate 4 autovehicule. Polițiștii au identificat un bărbat de 35 ani din Grințieș care a condus un autoturism pe DN 15 și a acroșat 3 autovehicule parcate în fața unei pensiuni din comună. Conducătorul a refuzat testarea cu aparatul etilotest și recoltarea mostrelor biologice.

În toate cazurile prezentate, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor la regimul circulație pe drumurile publice.

PUBLICITATE