Acțiuni ale polițiștilor și jandarmilor în Neamț (FOTO)

În acest sfârșit de săptămână, polițiștii și jandarmii din Neamț au fost prezenți în teren unde, au desfășurat o serie de activități, atât din punct de vedere preventiv cât și combativ pentru siguranța traficului rutier și prevenirea infracțiunilor stradale.

Astfel, în cursul zilei de 02 iulie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman și ai Secției de Poliție Rurală Ion Creangă au acționat pe raza de competență.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au continuat actiunile și în Târgu-Neamț, pentru creșterea gradului de disciplina rutiera și combaterea faptelor antisociale.

La activităților, au fost folosite aparatele radar, iar conducătorii auto au fost testați cu aparatele alcooletest și drugtest, pentru indicarea prezenței în organism a alcoolului sau a unor substanțe psihoactive.

De asemenea, polițiștii au verificat documentele autovehiculelor,  permisele de conducere ale șoferilor și interiorul vehiculelor.  Nu în ultimul rând, conducătorii auto au primit recomandări de la polițiștii, cu privire la respactarea normelor prevăzute de legislația rutieră în vigoare.

De asemenea, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost efectuate activități specifice pentru identificarea și luarea în evidență a unui număr de 12 migranți.

PUBLICITATE