Acțiunea Blocada în Piatra-Neamț, Roman și Târgu-Neamț

Forțe de ordine din Piatra-Neamț, Roman și Târgu-Neamț au acționat împreună într-o amplă operațiune pentru asigurarea siguranței traficului rutier și prevenirea faptelor cu violență.

La data de 13 iulie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț și Roman și cei ai Poliției orașului Târgu-Neamț, împreună cu jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț și cu polițiștii locali au acționat în Piatra-Neamț, Roman și Târgu-Neamț pentru siguranța traficului rutier și prevenirea faptelor cu violență.

În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 54 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 19.000 de lei, 18 la Legea 61/1991 și 36 la O.U.G. 195/2002.

Forțele de intervenție participante au legitimat aproximativ 300 de persoane și au verificat la aproximativ 90 de autoturisme.

Totodată, polițiștii au retras două certificate de înmatriculare și au reținut trei permise de conducere.

De asemenea, pe timpul desfășurării acțiunii polițiștii au depista o persoană pe numele căreia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Reținut pentru infracțiuni rutiere

La data de 13 iulie, în jurul orei 18:50, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Români au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism, ce se  deplasa în localitatea Moldoveni.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, persoana în cauză, un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Români avea permisul de conducere reținut.

Tânărul în cauză a fost depistat de polițiști conducând fără permis de conducere și la data de 7 iulie.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, iar în baza probatoriului administrat, persoana în cauză a fost reținută pentru 24 de ore.

PUBLICITATE