În acest weekend polițiștii au surprins în trafic cinci șoferi aflați sub influența alcoolului


În urma activităților desfășurate în acest week-end, polițiștii nemțeni au depistat în flagrant cinci conducători auto ce se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Astfel, în ziua de 08.10.2016, orele 19.00, un bărbat de 38 ani, din Borleşti, a fost depistat în timp ce conducea un autovehicul pe DJ 156A, fiind sub influența alcoolului.

Același echipaj de poliție l-a depistat și pe un bărbat de 44 ani, din Roznov. Acesta conducea un autoturism, în jurul orei 20.30, pe DJ 156A, pe raza localităţii Roznov, iar în momentul identificării în trafic a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind pozitiv.

Tot sâmbătă, în jurul orei 22.30, polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Săbăoani au oprit în trafic o autoutilitară, al cărui conducător auto emana halenă alcoolică. În urma testării cu aparatul etilotest, a reieșit că acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În seara zilei de 09.10.2016, un tânăr de 24 de ani, din Piatra Șoimului a fost depistat în trafic, pe DC127, în satul Poieni, de către un echipaj de poliție. În urma testării alcoolscopice, a rezultat o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Duminică 09.10.2016, orele 23.00, polițiștii Secției de Poliție Rurală Săvinești au acționat pe DJ 157 din comuna Mărgineni, unde au identificat în trafic un bărbat de 32 de ani, din Mărgineni.
În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat că acesta se afla sub influența alcoolului.

În toate cazurile sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul fiind sub influența alcoolului, cea mai mare concentrație alcoolică înregistrată fiind de 1,23 mg/l alcool pur în aerul expirat.

D.M.B.
PUBLICITATE