„Această doamnă se plimbă dezorientată, plângând”. Reacția polițiștilor nemțeni la o postare pe Facebook

Un text apărut pe Facebook privind o femeie care se deplasează dezorientată pe raza orașului Roznov a stârnit reacția polițiștilor nemțeni. 

„Bună ziua. Această Doamna se plimbă de 4 zile prin zona Roznov- Piatra Neamț, nu comunică și pare a fi pierdută, doarme pe străzi și se plimbă dezorientată, plângând.

Am luat legătura cu polița Savinesti, iar aceștia nu au luat nici o măsură spunându-mi să nu o bag în seama căci este nebună.

Va rog să ajutați cu o distribuire poate o recunoaște cineva. Din spusele dumneaei a fost lasata în noaptea de sâmbătă spre duminică pe DJ156A în intersecția Dumbrava Deal- Slobozia, și este din Dâmbovița, în rest nu comunică prea mult si nu accepta ajutor fiind speriată. Va rog, o distribuire prin grupuri.” – este mesajul care a strâns sute de distribuiri pe rețelele de socializare.

Având în vedere imaginile apărute în spațiul public, polițiștii nemțeni au transmis următoarele precizări:

„La data de 25 aprilie, persoana în cauză, în vârstă de 36 de ani, din județul Dâmbovița, a fost depistată, pe raza localității Săvinești, de un echipaj de poliție.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că nu a fost semnalată dispariția acesteia, totodată stabilindu-se că nu a fost victima vreunei infracțiuni.

De asemenea, la fața locului a fost solicitat și un echipaj medical, însă femeia a refuzat acordarea de îngrijiri de specialitate.

Ulterior, în noaptea de 25 spre 26 aprilie, femeia a fost depistată de polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești, aceasta refuzând să fie transportată la o unitate de cazare.

Astăzi, 27 aprilie, persoana în cauză a fost depistată de polițiștii din cadrul Poliției orașului Roznov, fiind condusă la sediul poliției, în vederea continuării verificărilor, unde aceasta a precizat că nu a fost victima vreunei infracțiuni, intenționând să se deplaseze la un lăcaș de cult.”

PUBLICITATE