Accidentul dintre un TIR și 2 mașini la Girov, surprins de camerele video

Imagini cu accidentul de astăzi, din intersecția de la Căciulești, comuna Girov, au fost surprinse de camerele de supraveghere din zonă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Neamț, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț au intervenit la un accident rutier produs pe DN 15D, soldat cu rănirea unei persoane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat de 35 de ani, din Iași, conducea un autoturism pe DJ 156 A, pe direcția Roznov – Girov, ajuns la intersecția cu DN 15 D, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de un tânăr de 23 de ani, din Iași, intrând în coliziune cu acesta.

Din impact, autoturismul condus de tânărul de 23 de ani, a fost proiectat într-o autoutilitară care era oprită la indicatorul Cedează trecerea, dinspre Dobreni și care era condusă de un tânăr de 24 de ani, din Bacău.

În urma evenimentului rutier, tânărul de 23 de ani a fost rănit, refuzând să fie transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Foto de la accident AICI

PUBLICITATE
SURSĂvideo: Facebook / Radu Ciubotaru