Accidentul de la Ștefan cel Mare: șoferul era beat (FOTO)

Șoferul care a provocat accidentul rutier de ieri seară, în comuna Ștefan cel Mare, era beat, au stabilit polițiștii nemțeni.

„La data de 27 aprilie a.c.,în jurul orei 21.30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, în localitatea Ștefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma cercetărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în timp ce un bărbat, în vârstă de 31 de ani, conducea un autoturism, din direcția Cârligi spre Bodești, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă și intrând cu autoturismul într-un gard.” – a transmis Poliția Neamț

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto și a altor două persoane, cu vârste de 5 și 29 de ani, pasageri în același autoturism.

„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, i-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și vătămarea corporală din culpă.” – a mai precizat Poliția Neamț

PUBLICITATE