Accidentul de ieri: Două mașini răsturnate, doi morți și trei răniți


În ziua de 23.04.2016, în jurul orei 12.20, polițiștii rutieri au fost sesizați despre faptul că pe DJ 208G, în afara localităţii Tupilaţi a avut loc un accident rutier, în urma căruia a rezultat decesul a două persoane și rănirea altor trei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Știrea inițială: -> Accident grav la Tupilați. Circulația oprită. Mașinile obligate să meargă prin câmp

Din primele cercetări efectuate la fața locului, se pare că, în timp ce un tânăr de 21 ani, din Iași conducea un autoturism pe DJ 208G, având direcția de mers spre Tupilaţi, într-o curbă periculoasă la stânga, a pierdut controlul asupra vehiculului și a intrat în coliziune cu un parapet metalic de pe partea dreaptă a drumului. În urma impactului, autoturismul s-a răsturnat în afara părţii carosabile, pe cupolă, rezultând decesul a doi tineri, de 21 și 22 de ani, din Iași, pasageri in autoturism, precum și rănirea conducătorului auto și a unui alt tânăr de 25 de ani, din Iași.

În același timp, un alt autoturism care circula în spatele mașinii care s-a răsturnat, pentru a evita coliziunea cu aceasta, a virat brusc spre stânga, a derapat şi a intrat în coliziune cu un parapet metalic de pe partea stângă. Autoturismul era condus de către un tânăr de 25 de ani, din Iași, iar în urma impactului a rezultat rănirea pasagerului din acest autoturism, un tânăr de 22 de ani, din Iași.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, iar cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE