Accidentul cu trei victime din județul Neamț, surprins de o cameră de bord

Impact violent pe o şosea în Neamţ, aproape de locul tragediei în care şi-au pierdut viaţa nouă oameni. Imaginile surprinse de un şofer arată cum o maşină condusă de o tânără de 20 de ani virează la stânga, pe linie dublă continuă, în apropierea unei treceri de pietoni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului, s-a stabilit că în timp ce un tânăr de 21 de ani din Bicaz conducea un autoturism pe DN 15 (dinspre Bicaz spre Piatra-Neamț), într-un tronson de drum cu marcaj longitudinal continuu, ar fi efectuat depăsirea autoturismului din față. În acel moment, a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula din aceeași direcție de mers și a efectuat viraj stânga. Cel de-al doilea autoturism era condus de o tânără de 20 de ani din Tacău.

În urma coliziunii, ambele autoturisme au ricoșat în afara părții carosabile (unul dintre autoturisme a rupt un stâlp, iar celălalt a ajuns într-un gard), rezultând rănirea conducătoarei auto (tânăra de 20 de ani) și a doi pasageri din autoturismul condus de tânărul de 21 de ani (o femeie și un bărbat, posibil părinții acestuia).

Vezi foto – AICI

PUBLICITATE