Accidentul cu 6 victime, surprins pe camera de bord (VIDEO)

ACTUALIZARE: A murit una dintre victimele accidentului de săptămâna trecută

Accidentul rutier din această dimineață, 31 iulie, în care au fost implicate o ambulanță, un TIR și un autoturism, a fost surprins pe camera de bord a TIR-ului.

În imagini se poate observa cu șoferița autoturismului nu a oprit la STOP și nu a acordat prioritate de trecere unei ambulanțe care avea în funcţiune semnalele luminoase.

Reamintim că șase persoane au fost rănite în accidentul rutier ce a avut loc în această dimineață, în jurul orei 10:30, pe strada Mărășești din Târgu-Neamț, în care au fost implicate o ambulanță, un TIR și un autoturism.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că în timp ce o femeie în vârstă de 49 de ani, din Răucești, conducea un autoturism pe strada Veterani, din direcția Oglinzi spre Târgu-Neamț, nu ar fi respectat semnificația indicatorului Oprire, intrând în coliziune cu o ambulanță, ce se afla în misiune și se deplasa pe strada Mărășești, condusă de un bărbat în vârstă de 52 de ani, din Răucești, aceasta fiind proiectată într-un TIR ce se deplasa pe sensul opus.

După impact primul autoturism ar fi fost proiectat în gardul unui imobil.” – a transmis purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorilor auto cu vârste de 49 și 52 de ani și a altor 4 persoane cu vârste cuprinse între 20 și 73 de ani. (victime: pacient, asistent ambulanță, voluntar ambulanță, pasager TIR)

„Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.” – a mai declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț

PUBLICITATE