Accidente rutiere in localitatile Piatra Neamt, Garcina si Horia

În ziua de 27 august a.c., orele 15.30, pe DN 15C, în afara localității Gârcina, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea unei persoane.
Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 39 ani din Piatra Neamț conducea un autoturism pe DN 15C, nu a păstrat o distanță laterală față de un autoturism care circula din sens opus și a intrat în coliziune laterală cu acesta. In urma impactului ambele autoturisme au acroșat parapeții de protecție aflați pe marginea drumului, iar conducătorul autoturismului care se deplasa regulamentar a fost rănit ușor.
În cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În ziua de 27 august a.c., orele 15.57, pe DN 2, pe raza localității Horia, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea a două persoane.
Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 21 ani din județul Bacău conducea un autoturism pe DN 2, nu a păstrat o distanță față de un autoturism care circula în fața sa și a intrat în coliziune cu acesta. Urmare a producerii accidentului , doi pasageri din autoturismul care se deplasa regulamentar au fost răniți ușor.
În cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

În ziua de 27 august a.c., orele 18.15, pe strada 1 decembrie 1918 din Piatra Neamț , s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea unei persoane.
Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 58 ani din Piatra Neamț conducea un autoturism pe strada 1 Decembrie 1918, nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea direcției d mers și a acroșat și accidentat ușor un biciclist de 34 ani. După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei, fiind ulterior identificat de polițiști.
În cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Comunicat al Politiei Neamt

PUBLICITATE