Accidente în prima zi de Paște, provocate de șoferi beți

Ieri, în jurul orei 13.40, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț au intervenit la un eveniment rutier, produs în localitatea Răucești, soldat doar cu pagube materiale.

Din primele cercetări a reieșit că, în timp ce un bărbat, de 47 de ani, din Oglinzi, conducea un autoturism în localitatea Răucești, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, acroșând două autoturisme, care erau parcat regulamentar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

La aceeași dată în jurul orei 23.10, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra Neamț au intervenit la un eveniment rutier, produs pe Drumul Național 15, în localitatea Bistrița, soldat doar cu pagube materiale.

Din primele cercetări a reieșit că, în timp ce un bărbat, de 75 de ani, din Alexandru cel Bun, conducea un autoturism în localitatea Bistrița, ajuns la intersecția cu Drumul Național 15, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un tânăr de 21 de ani, din Piatra Neamț.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul primului conducător auto.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

PUBLICITATE