A accidentat mortal o femeie la Moțca, a ascuns mașina în Roman și a vrut să plece din țară

Polițiștii Biroului Rutier Pașcani au identificat un bărbat, bănuit de comiterea  infracțiunilor de ucidere din cupă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție sau procurorului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La data de 31.12.2017, la ora 23:57, polițiștii Polițiștii Biroului Rutier Pașcani au fost sesizați despre faptul că, pe DN 28 A, în localitatea Moţca, din  jud. Iaşi, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu decesul unei persoane, iar șoferul a părăsit locul accidentului.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, a rezultat faptul că o femeie, în timp ce s-ar fi aflat pe partea carosabilă, ar fi fost acroșată de un auto, care și-ar fi continuat deplasarea.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști, la data de 01.01.2018 a fost identificat presupusul conducător auto: un tânăr de 27 ani, despre care existau indicii că ar urma să părăsească țara.

Acesta a fost depistat de polițiști Postului de Poliție Moțca pe raza comunei Moțca. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a stabilit că acesta figurează cu permisul de conducere reținut.

Autoturismul pe care tânărul l-ar fi condus în momentul producerii accidentului a fost găsit pe raza mun. Roman, din jud. Neamț.

În baza probatoriului administrat în cauză, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca la data de 02.01.2018 să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pașcani cu propuneri legale.

PUBLICITATE