Accident în zona Ocol. Trei mașini implicate. O persoană accidentată


Astăzi, 25 mai, a avut loc un accident în care au fost implicate 3 mașini și o persoană a fost rănită și transportată la spital.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Accidentul a avut loc în jurul orei 19:10 pe DN 15 C, în zona Ocol, la ieșire din Piatra Neamț spre Târgu Neamț.
Din primele informații se pare că o autoutilitară a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens și a intrat într-un taxi care circula regulamentar după care a mai accidentat un autoturism marca Volkswagen.
Din spusele martorilor, șoferul de taxi a fost singura victimă și a fost transportat la spital cu răni ușoare.

Polițiștii vor face cercetări pentru a stabili împrejurările accidentului.

În jurul orei 19.00, pe DN 15C, în afara localității Gârcina, s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a două persoane.Din primele cercetări a reieșit că în timp ce un bărbat de 41 de ani, din Girov conducea o autoutilitară pe DN 15C, din direcția Târgu Neamț-Piatra Neamț, într-o curba la stânga nu ar fi adaptat viteza la condițiile unui carosabil umed, a derapat și a pătruns pe contrasens, intrând in coliziune cu două autoturisme, care circulau din sensul opus de mers.
În urma impactului a rezultat avariere celor trei autovehicule și vătămarea corporala celorlalți doi conducători auto, un tânăr de 21 din Agapia și un bărbat de 59 ani, din Piatra Neamț–  comunicat Poliția Neamț

 

PUBLICITATE