Accident rutier în Neamț. O șoferiță a evitat un câine și a intrat cu mașina într-un stâlp

Miercuri, 23 mai, în jurul orei 9:45, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență 112”, despre producerea unui accident rutier în localitatea Turturești (comuna Girov).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform primelor informații oferite de ISU Neamț, la locul evenimentului s-au deplasat o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă.

Pe surse, se pare că o șoferiță a evitat un câine și a intrat cu mașina într-un stâlp. Conducătoarea auto a fost preluată de echipajul SMURD și transportată la spital.

Echipajul de pe autospeciala de descarcerare a asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor prin deconectarea bornelor de la acumulator.

Conform IPJ Neamț, o femeie de 43 de ani din Piatra-Neamț, care se afla singură la volan, conducea un autoturism pe direcția de mers Girov – Piatra-Neamț. În localitatea Turturești, ar fi pierdut controlul asupra volanului (a vrut să evite impactul cu un câine) și s-a oprit într-un stâlp.

PUBLICITATE