Accident rutier cu victimă încarcerată la Bălțătești (FOTO)

Astăzi, în jurul orei 12:00, prin apel la 112, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier pe DN 15 C, la intrarea în comuna Bălțătești.

Accidentul rutier s-a produs între două autoturisme, în care se aflau doar conducătorii auto.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Ambele autoturisme au părăsit partea carosabilă.

În urma accidentului rutier, o persoană a rămas încarcerată.

La locul evenimentului s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Târgu Neamț și un echipaj cu ambulanță de la SAJ.

Pompierii au intervenit pentru descarcerarea un bărbat de 38 de ani. Acesta a fost preluat de echipajul de la SAJ și transportat la CPU Târgu Neamț.

Celălalt conducător auto, un bărbat de 25 de ani, a primit primul ajutor calificat de la membrii echipajului SMURD,  după care a fost transportat la CPU Târgu Neamț.

Militarii au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și pentru curățarea carosabilului de elementele rezultate în urma accidentului rutier.

Potrivit polițiștilor, din primele cercetări efectuate a reieșit că un conducător auto de 37 de ani, din Bălțătești, care ar fi efectuat manevre de ieșire dintr-o stație de autobuz, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din aceeași localitate.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ambilor conducători auto. Aceștia au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

PUBLICITATE