Accident rutier cu două victime în Neamț (FOTO)

Un accident rutier cu două victime a avut loc astăzi, 28 martie, în jurul orei 11:00, pe artera ocolitoare Roman-Est din municipiul Roman.

„La locul solicitării s-au deplasat trei echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și două ambulanțe SMURD (TIM și EPA) din cadrul Detașamentului Roman și un echipaj cu o ambulanță de la SAJ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme în care se aflau trei persoane. Toate persoanele s-au autoevacuat până la sosirea forțelor de intervenție.” – a transmis ISU Neamț

Doi bărbați, unul de 46 de ani și celălalt de 68 de ani, care erau la volanul autoturismelor implicate, au primit îngrijiri medicale la fața locului. Ulterior, ambii au fost transportați la Centrul de Primiri Urgențe al spitalului din Roman pentru investigații suplimentare.

De asemenea, o femeie, pasageră într-unul dintre autoturismele implicate, a primit îngrijiri medicale de la echipajul SAJ, aceasta refuzând însă transportul la spital.

„Pompierii au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și pentru curățarea carosabilului de elementele rezultate în urma evenimentului rutier.” – a mai transmis ISU Neamț

PUBLICITATE