Accident rutier cu 3 victime în Neamț (FOTO)

Astăzi, în jurul orei 12:00, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier produs pe Drumul Național 12 C, în comuna Bicazu Ardelean.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de la ISU Neamț, SVSU Bicazu Ardelean și SAJ Bicaz.

Persoanele aflate în cele două autoturisme implicate în evenimentul rutier s-au autoevacuat până la sosirea forțelor de intervenție.

În urma accidentului rutier produs trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, acestea fiind preluate de echipajele SAJ și transportate la spital.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că un bărbat, de 60 de ani, din județul Harghita, aflat la volanul unui autoturism, la ieşirea din parcarea unei societăţi, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr, de 28 de ani, din județul Iași, pe Drumul Național 12 C, în localitatea Bicazu Ardelean.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea a conducătorului auto din Harghita și a doi pasageri din autoturismul condus de acesta.

Ambii conducători auto a fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.