Accident rutier cu 3 mașini în Piatra-Neamț

Un accident rutier cu 3 mașini implicate a avut loc ieri pe strada Dimitrie Leonida din Piatra-Neamț. În urma impactului, o femeie a ajuns la spital.

„La data de 7 aprilie, în jurul orei 13:10, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe strada Dimitrie Leonida, din Piatra Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma verificărilor efectuate de polițiști a reieșit faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 77 de ani, din Piatra Neamț, conducea un autoturism pe strada Dimitrie Leonida, pe direcția Bicaz – Bacău, ajuns la intersecția cu strada Lămâiței, ar fi efectuat manevra de viraj la stanga, fără a acorda prioritate de trecere autoturismelor care se deplasau din sens opus, respectiv pe banda nr. 2 un autoturism condus de o femeie de 35 de ani, din Piatra Neamț iar pe banda nr. 1, un autoturism condus de un tânăr de 26 de ani, din Piatra Neamț, întrând în coliziune cu acestea.”

Impactul a avut drept consecință rănirea unei pasagere de 74 de ani, care se afla în autoturismul condus de șoferul de 77 de ani. Victima a fost imediat preluată și transportată la spital pentru a primi îngrijirile medicale necesare.

„Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.” – au mai precizat polițiștii

PUBLICITATE