Accident rutier cu 2 morți și 11 răniți. Au intervenit și echipaje din Neamț. A fost activat Planul Roșu

ACTUALIZARE: „În acest moment avem două persoane decedate și 15 pacienți răniți. Opt au refuzat transportul la spital. Șapte au fost transportați la spitalul din Toplița, șase cu leziuni și un copil fără leziuni„, a precizat Peter Szilard pentru Agerpres

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Un microbuz care transporta 20 de persoane a fost implicat, în această dimineață (în jurul orei 6:20), într-un accident rutier, în zona localității Tulgheș din județul Harghita. Două persoane au murit și alte 7 au fost transportate la spital. La nivelul județului a fost declanșat Planul Roșu de intervenție.

Accidentul s-a produs după ce şoferul microbuzului a pierdut controlul volanului și s-a lovit de un stâlp, iar apoi s-a răsturnat. Microbuzul venea de la Praga, având destinaţia Orhei, Republica Moldova. Având în vedere numărul persoanelor implicate, forțele de intervenție au fost suplimentate cu o ambulantă de terapie intensiva mobila, două ambulante SMURD și o descarcerare din cadrul ISU Neamț.

A fost un accident în care a fost implicat un microbuz cu 20 de persoane, conducătorul auto plus 19 pasageri. A fost rănit un minor, care nu este în pericol. Din păcate, două persoane au murit: un bărbat și o femeie. A fost activat planul roșu de intervenție, iar la fața locului au fost trimise echipaje din două județe – Harghita și Neamț.” – a declarat Raed Arafat, secretar de stat MAI.

PUBLICITATE