Accident provocat de un șofer beat

La data de 21 iulie, în jurul orei 15.00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț s-au sesizat din oficiu cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe o stradă din Târgu-Neamț.

Din primele cercetări efectuate a reieșit că, în timp ce un bărbat, de 54 de ani, din Grumăzești, conducea un autoturism pe Bulevardul Ștefan cel Mare nu ar fi păstrat o distanță corespunzătoare față de autoturismul care se deplasa în fața sa, pe același sens de mers, condus de un tânăr de 28 de ani, din Grumăzești, intrând în coliziune cu acesta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale, nefiind înregistrate victime.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul tânărului, însă în cazul celuilalt a indicat o valoare de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Astfel, bărbatul în cauză a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

PUBLICITATE