Accident provocat de un șofer beat în comuna Răucești

Un bărbat de 62 de ani din Răucești, beat la volan, a provocat un accident rutier după ce a pierdut controlul vehiculului intrând în coliziune cu o mașină parcată.

„La data de 3 martie, în jurul orei 18:50, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, în localitatea Răucești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în timp ce un bărbat, în vârstă de 62 de ani, din Răucești, conducea un autoturism pe strada Rugina, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un autoturism ce se afla parcat pe marginea carosabilului.” – a transmis Poliția Neamț

La testarea cu aparatul etilotest, s-a descoperit că bărbatul avea o concentrație de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, depășind astfel limita legală permisă pentru conducerea unui vehicul.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

PUBLICITATE