Accident în Neamț. Șofer beat, a intrat cu mașina într-un gard și doi stâlpi de electricitate

Un accident rutier a avut loc luni, 23 octombrie, în jurul orei 20:30, pe raza comunei Bahna. În urma incidentului a rezultat o victimă, un bărbat de 45 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Accidentul s-a produs pe DJ 159, între Băhnișoara și Bahna. Din primele cercetări, este vorba de un conducător auto, de 45 de ani, care a consumat alcool peste limita legală și care pe fondul vitezei excesive și în condiții de ploaie torențială, pierde controlul volanului, se izbește cu mașina într-un stâlp de electricitate, într-un gard, mașina rulează prin șanț 50 de metri după care se izbește în al doilea stâlp de electricitate.

Mașina este distrusă într-o proporție foarte mare. Au intervenit forțele ISU de la Roman. Casele din zonă au rămas fără electricitate și au intervenit echipele de la Delgaz Grid”, a comunicat reprezentantul Poliției Rutiere Roman pentru romanulfinanciar.ro

Șoferul accidentat a fost diagnosticat cu traumatism toracic, TCC. Acesta a fost preluat de un echipaj cu medic şi predat la CPU a Sp. Municipal Roman”, conform unui comunicat al Ambulanței Neamț.

PUBLICITATE