Accident în Neamț. O tânără de 28 de ani a rămas încarcerată (10 octombrie)

Un accident grav de circulație s-a produs astăzi, 10 octombrie, în județul Neamț. Incidentul a avut loc în jurul orei 11.15, la ieșirea din Cordun spre Simionești, în dreptul stației de betoane a unei firme private.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele informații furnizate de către Dispeceratul ISU Neamț se pare că a fost vorba de un impact între două autoturisme.

Din declarațiile martorilor rezultă că a fost vorba de trei autoturisme care veneau de la Cordun spre Simonești. O angajată a firmei din zonă, din prima mașină, cu vârsta de 28 de ani, a virat stânga să intre în incinta firmei. În același moment, mașina a treia din șir s-a angajat în depășirea celei de-a doua mașini din coloană și a intrat în plin în prima mașina care vira stânga, vehicul care a semnalizat și s-a angajat regulamentar în efectuarea manevrei. – notează romanulfinanciar.ro

Conform IPJ Neamț, din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului, este vorba de o tânărăr de 28 de ani care nu s-ar fi asigurat la efectuarea manevrei de viraj stânga și a intrat în coliziune cu autoturismul care circula în spate și care s-ar fi angajat în depășirea ei. În urma incidentului a rezultat rănirea conducătoarei auto. Celălalt șofer, un bărbat de 52 de ani din Pildești, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

La locul accidentului s-a deplasat o autospecială de descarcerare cu opt subofițeri, o autospecială de prim ajutor și o autospecială de lucru cu apă și spumă.

Victima a fost descarcerată și predată echipajului de pe Ambulanță în jurul orei 11.50.

foto: Roman 24 Online
PUBLICITATE