Accident în Neamț. Un TIR și alte trei autoturisme au fost implicate

Un TIR și alte trei autoturisme au fost implicate într-un accident rutier ce a avut loc astăzi, 26 septembrie, în jurul orei 16:30, pe DN 2, la ieșirea din Roman spre Iași.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Pe fondul unei neasigurări la schimbarea direcției de mers, un bărbat de 37 de ani din Republica Moldova, în timp ce conducea un autoturism pe cea de-a doua bandă a sensului de mers Roman – Iași a fost acroșat de un TIR care circula pe banda unu.

În urma impactului, autoturismul a fost agățat de TIR și au mai fost lovite alte două autoturisme, aflate pe cea de-a doua bandă. O femeie, care se afla în autoturismul condus de bărbatul de 37 de ani, a fost rănită.

În urma testării cu aparatul etilotest, polițiștii au constatat că șoferii nu au consumat băuturi alcoolice. Se vor face cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

Comunicat IPJ Neamț:
În ziua de 26.09.2017, orele 16.10, pe strada Ştefan cel Mare din interiorul municipiului Roman, a avut loc un accident de circulaţie soldat cu vătămarea corporală a unei persoane și avarierea a patru autovehicule. Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 37 de ani, din Republica Moldova conducea un autoturism pe strada Ștefan cel Mare, nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcției de mers pe prima bandă a sensului de mers către Iași și a fost acroşat de către un autotractor care circula pe această bandă. Din impact autoturismul a fost proiectat în alte două autoturisme de pe cea de-a doua bandă, rezultând rănirea unei pasagere din autoturismul condus de cetățeanul moldovean. Toți conducătorii auto implicați în accident au fost testați alcoolscopic, iar rezultatele au fost negative. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. Pe perioada cercetărilor traficul rutier s-a desfăşurat alternativ pe o singură bandă de mers, fiind dirijat de polițiștii prezenți la eveniment.

sursa foto: Facebook

 

PUBLICITATE