Accident mortal! Un tânăr din județul Neamț a decedat iar altul este în stare gravă

ACTUALIZARE: Accidentul mortal din această dimineață: Cei doi tineri se întorceau, de la muncă, în Piatra-Neamț

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Tragedie în această dimineață, duminică (27 mai), pe DN 2. Un tânăr de 28 de ani, din județul Neamț, a decedat și un altul a fost rănit grav în urma unui accident rutier produs în localitatea Nicolae Bălcescu (județul Bacău)

Potrivit Centrului Infotrafic, circulaţia rutieră a fost oprită duminică dimineaţa pe DN2 Bacău – Adjud, în localitatea Nicolae Bălcescu, judeţul Bacău, din cauza unui accident în care au fost implicate un autoturism şi un autocamion. Cauza accidentului a fost pătrunderea pe contrasens.

Conform desteptarea.ro, un tânăr, în vârstă de 28 de ani, din judeţul Neamţ, care se deplasa cu un autoturism către Bacău, la un moment dat, pe fondul oboselii, spun poliţiştii, ar fi adormit la volan, a pierdut controlul asupra direcţiei, a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu un autocamion, condus regulamentar de un bărbat de 31 de ani, din Bulgaria. Acul care indica viteza s-a blocat la 100km/h.

În autoturism se aflau doi tineri. În urma impactului puternic, şoferul de 28 de ani a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău în stare critică, însă a murit la scurt timp, în ciuda eforturilor făcute de medici, iar un alt tânăr, pasager în maşina sa, a fost şi el rănit grav (i-a fost amputată o mână), fiind internat pentru îngrijiri medicale.

Martorii povestesc cum imediat după impact, au ieșit pe stradă și i-au văzut pe cei doi tineri din autoturism plini de sânge, șoferul era încarcerat și  pe celalalt au reușit să-l scoată  din interiorul  mașinii. Au intervenit cu o ranga ca să-l scoată pe șofer dintre fiarele mașini, fără nicio șansă. Pasagerul maşinii, grav rănit, dar conştient, i-a întrebat dacă vizează şi i-a rugat să-l trezească. – notează observator.tv

ACTUALIZARE: Accidentul mortal din această dimineață: Cei doi tineri se întorceau, de la muncă, în Piatra-Neamț

foto: desteptarea.ro
PUBLICITATE