Accident mortal. Pieton lovit de două mașini. Victima și un șofer, neidentificați


În seara zilei de 29.09.2016, orele 22.00, polițiștii rutieri au fost sesizați despre faptul că pe DN 2 în afara loc Săbăoani, a avut loc un accident rutier, soldat cu decesul unei persoane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele cercetări efectuate la fața locului se pare că în timp ce un bărbat de 32 de ani, din Suceava conducea un autoturism pe DN 2, dinspre Roman spre Suceava, a surprins şi accidentat un pieton rămas neidentificat, care se afla pe partea carosabilă.

În urma impactului, pietonul a fost proiectat pe contrasens, unde a fost lovit din nou de către un autovehicul care se deplasa din sensul opus de mers şi al cărui conducător auto nu a rămas la faţa locului. Conducătorul auto rămas la fața locului a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea identității victimei, dar și în vederea depistării celui de-al doilea conducător auto și tragerea la răspundere penală pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului.

Vezi și A fost prins cel de-al doilea șofer implicat în accidentul de joi

D.M.B.
PUBLICITATE