Accident mortal în Neamț. Un bărbat a murit după ce a fost lovit de mașină

În noaptea de 26-27 februarie, un accident rutier grav s-a produs pe DN 15B în Vânători-Neamț, soldat cu decesul unui pieton de 60 de ani. Cercetările preliminare sugerează că victima traversa strada prin loc nepermis și fără să se asigure.

„La data de 27 februarie a.c., în jurul orei 00.15, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Târgu- Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DN 15B, în localitatea Vânători-Neamț, soldat cu decesul unei persoane.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat de 53 de ani, din Pipirig conducea un autoturism în localitatea Vânători-Neamț, pe direcția Tîrgu Neamț – Pipirig, a surprins și accidentat mortal un pieton, de 60 de ani, care s-ar fi angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure.

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul bărbatului de 60 de ani, din Vânători Neamț.” – a transmis Poliția Neamț

Conducătorul auto implicat a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatele indicând absența alcoolului în sânge.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, pentru a clarifica toate circumstanțele acestui tragic incident.

PUBLICITATE