Accident mortal în Neamț. Șoferul a părăsit locul accidentului

Un șofer din Suceava a accidentat un bărbat de 53 de ani, din Neamț, după care a părăsit locul accidentului. Victima a murit a doua zi la spital.

Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Neamț, accidentul a avut loc miercuri, 6 decembrie, în jurul orei 18.40, pe sectorul de drum DN2-E85, în localitatea Secuienii Noi.

Polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, pe partea carosabilă, se află o persoană căzută, posibil victima unui eveniment rutier.

„Polițiștii s-au deplasat la fața locului stabilind că este vorba despre un bărbat, în vârstă de 53 de ani, din localitatea Secuienii Noi.

Acesta a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital, iar la data de 7 decembrie, cadrele medicale au declarat decesul acestuia.

În urma investigațiilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că în accident a fost implicat ansamblul de vehicule condus de un bărbat în vârstă de 47 de ani, din județul Suceava.” – a transmis IPJ Neamț

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunilor de „ucidere din culpă” și „părăsirea locului accidentului”.

PUBLICITATE