Accident mortal în Neamț. Pieton acroșat de microbuz

Un grav accident rutier a avut loc în această seară, în jurul orei 20:50, pe DN2, în afara localității Săbăoani, unde un pieton care se afla pe carosabil a fost lovit de un microbuz. În urma incidentului, bărbatul a decedat.

Un tragic accident rutier s-a produs în această seară pe DN2, în afara localității Săbăoani, când un pieton care se deplasa pe partea carosabilă a fost lovit de un microbuz.

Conform polițiștilor, șoferul microbuzului, un bărbat de 60 de ani din Bacău, nu a reușit să evite coliziunea cu pietonul aflat pe carosabil.

„Din nefericire, în urma evenimentului rutier a rezultat decesul pietonului.

Polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii identității persoanei decedate și a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.” – a transmis Poliția Neamț

ACTUALIZARE – Poliția Neamț:

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat, în vârstă de 60 de ani, din județul Bacău conducea un vehicul, pe sectorul de drum anterior menționat, ar fi surprins și accidentat, un bârbat în vârstă de 64 de ani, din județul Iași, ce se deplasa în calitate de pieton pe lateralul părții carosabile.

Din nefericire, în urma evenimentului rutier a rezultat decesul pietonului.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor producerii evenimentului rutier.

PUBLICITATE