Accident mortal în Neamț (FOTO)

Un grav accident rutier a avut loc astăzi, în jurul orei 15.30, pe Drumul Național 15 B, în Timișești.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că în timp ce un bărbat, de 77 de ani, din Bălțătești, ar fi efectuat manevre de ieșire din parcarea unei societăți comerciale, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, de 48 de ani, din județul Iași, ce circula pe DN 15 în direcția Târgu-Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma evenimentului rutier, a rezultat decesul primului conducător auto și vătămarea corporală a conducătorului auto, din județul Iași.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

La locul solicitării s-au deplasat trei echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere,  o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Târgu Neamț și două echipaje cu ambulanțe de la SAJ.

Accidentul rutier s-a produs între două autoturisme în care se aflau doar conducătorii auto.

În urma impactului, ambele autoturisme au părăsit partea carosabilă, una dintre ele s-a răsturnat iar conducătorul auto a rămas încarcerat.

Până la sosirea forțelor de intervenție, unul dintre conducătorii auto a fost scos din autoturism de către participanții la trafic.

Bărbatul de aproximativ 48 de ani, conștient, cu politraumatisme, a fost preluat de un echipaj SAJ și transportat la CPU Târgu Neamț.

Pompierii, cu ajutorul echipamentelor și procedeelor specifice, au scos din interiorul autoturismului răsturnat un bărbat de 78 de ani, în stare de inconștiență.

Imediat au fost începute manevrele de resuscitare. Din păcate acesta nu a răspuns manevrelor, fiind declarat decesul.

De asemenea, pompierii au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor prin deconectarea bornelor de la cele două autoturisme și pentru repunerea autoturismului pe roți.
Lucrătorii de la SDN au intervenit pentru curățarea carosabilului de elementele rezultate în urma accidentului rutier.” – au transmis reprezentanții ISU Neamț

PUBLICITATE