Accident mortal în Neamț. Femeie lovită de mașină. Șoferul nu a oprit la locul accidentului

Ieri, 13 decembrie, în jurul orei 17:30, polițiștii nemțeni au fost sesizați despre producerea unui accident rutier, pe Drumul Național 17 B, în localitatea Poiana Teiului.

Din primele cercetări a reieșit că în timp ce un bărbat de 41 de ani, din Dumbrava Roșie, se deplasa cu o autoutilitară pe direcția Farcașa spre Poiana Teiului, ar fi surprins și accidentat o femeie de 59 de ani, din Poiana Teiului, care se deplasa în calitate de pieton pe partea carosabila, înspre acostament, în aceeași direcție de deplasare cu autoutilitara.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

După producerea accidentului rutier, conducătorul auto implicat în producerea evenimentului rutier și-ar fi continuat deplasarea, fiind identificat de polițiști la scurt timp, în localitatea Dreptu.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Femeia de 59 de ani a fost preluată și transportată de un echipaj medical, pentru acordarea de îngrijiri de specialitate, dar, din nefericire, unitatea medicală a declarat decesul acesteia.

În cauză,  polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

PUBLICITATE