Accident mortal în Neamț după un impact între două mașini (FOTO)

Un accident mortal a avut loc astăzi, 29 iunie, în jurul orei 18:10, pe DJ 155I, în afara localității Păstrăveni. Un bătrân de 74 de ani a murit, iar un tânăr de 22 de ani a fost rănit după un impact între două mașini.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că în timp ce un tânăr de 22 de ani, din Grumăzești, conducea un autoturism, pe DJ 155I, ar fi intrat în coliziune frontală cu un autoturism, condus de un bărbat de 74 de ani, din Urecheni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Potrivit surselor noastre, tânărul ar fi intrat într-o depășire lovind autoturismul care circula regulamentar din sens opus.

Din nefericire în urma evenimentului rutier, a rezultat decesul bărbatului de 74 de ani și vătămarea corporală a tânărului de 22 de ani.

„Ajunși la locul solicitării, pompierii au constatat că un bărbat, conducătorul unui autoturism, era încarcerat și în stare de inconștiență.

Cu ajutorul echipamentelor specifice, pompierii au descarcerat victima, un bărbat de 75 de ani, și au predat-o echipajelor medicale. Imediat au fost începute manevrele de resuscitare, după care a fost transportat de echipajul SAJ la CPU Târgu Neamț.

Celalalt conducător auto, un bărbat de 22 de ani, s-a autoevacuat din autoturism până la sosirea forțelor de intervenție. Acesta a fost preluat de echipajul SMURD și transportat la CPU Târgu Neamț. – a transmis ISU Neamț

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

PUBLICITATE