Accident mortal, în această dimineață, în Piatra-Neamț (VIDEO)

Un accident mortal s-a produs în această dimineață pe breteaua de legătură dintre Bulevardul General Dăscălescu și strada Dimitrie Leonida din Piatra-Neamț, unde un autoturism cu trei pasageri a părăsit partea carosabilă. Conducătorul auto a fost declarat decedat.

„În jurul orei 09:00, pompierii au fost solicitați să intervină în municipiul Piatra-Neamț (pe breteaua de legătură dintre Bulevardul General Dăscălescu și strada Dimitrie Leonida) la un accident rutier.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Un autoturism în care se aflau trei persoane a părăsit partea carosabilă.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul Piatra-Neamț (o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD) și SAJ Piatra-Neamț.” – a transmis ISU Neamț

La sosirea echipajelor de salvare, s-a constatat că două dintre persoanele aflate în autoturism se autoevacuaseră și nu aveau nevoie de îngrijiri medicale.

Însă, situația conducătorului auto era critică, acesta fiind găsit în stop cardio-respirator.

„Conducătorul auto a fost scos din autoturism de membrii echipajului SMURD TIM care au constatat că se află în stop cardio respirator. Imediat au fost începute manevrele de resuscitare.

Din păcate, bărbatul de aproximativ 80 de ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare, medicul de pe ambulanța SMURD TIM declarând decesul acestuia.” – au mai precizat reprezentanții ISU Neamț

Pompierii au luat măsuri de prevenire și stingere a incendiilor și au acționat pentru repunerea vehiculului pe carosabil, asigurând astfel zona și prevenind orice risc suplimentar.

„Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat, în vârstă de 79 de ani, din Piatra-Neamț conducea un vehicul, pe sectorul de drum anterior menționat, ar fi pierdut controlul asupra acestuia, intrând într-o bordură.

Din nefericire, în urma evenimentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor producerii evenimentului rutier.” – a transmis Poliția Neamț

PUBLICITATE