Accident la Săvinești. Impact între două mașini

Un accident rutier a avut loc în această dimineață, 23 decembrie, în jurul orei 10:00, în comuna Săvinești.

„La locul producerii evenimentului s-au deplasat un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare din cadrul Punctului de lucru Roznov și un echipaj cu ambulanță de la SAJ (Ambulanța) Piatra-Neamț.

Ajunși la locul solicitării, s-a constatat că în evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme în care se aflau trei persoane.” – a transmis ISU Neamț

O femeie de 37 de ani, pasageră într-un autoturism, a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la echipajul de pe ambulanță, ulterior refuzând transportul la spital.

ACTUALIZARE (Poliția Neamț):

„La data de 23 decembrie a.c., în jurul orei 10:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DN 15, în localitatea Săvinești.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat în vârstă de 49 de ani, din Dumbrava Roșie, conducea un autoturism, din direcția Piatra-Neamț spre Bacău, ar fi efectuat o manevră de viraj la stânga, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 29 de ani, ce se deplasa din direcția Bacău spre Piatra-Neamț.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea unei pasagere în vârstă de 37 de ani, din ultimul autoturism.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.”

PUBLICITATE