Accident la Alexandru cel Bun. O tânără a fost rănită (FOTO)

Astăzi, în jurul orei 20.30, polițiștii Serviciului Rutier Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe drumul național 15, în localitatea Alexandru cel Bun.

Din primele cercetări a reieșit că, în timp ce o tânără, de 21 de ani, din Pângărați (aflată la volanul unui autoturism marca Duster), efectua manevre pentru ieșirea din parcarea unui hotel, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, de 64 de ani, din Piatra Neamț (aflat la volanul unui autoturism marca Audi).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea tinerei.

Potrivit ISU Neamț, victima a primit primul ajutor calificat de la membrii echipajului SMURD dar a refuzat transportul la spital.

Pompierii au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și pentru curățarea carosabilului de elementele rezultate în urma accidentului rutier.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

PUBLICITATE