Accident în Piatra-Neamț. Șoferul a fost reținut pentru că a condus beat și fără permis

Un bărbat aflat sub influența alcoolului la volan și fără permis a fost reținut de polițiști după ce a intrat cu mașina într-un gard.

Accidentul a avut loc ieri, 26 decembrie, în jurul orei 15:00, pe o stradă din Piatra-Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat, în vârstă de 47 de ani, din Cândești, conducea un autoturism, pe strada Biserica Socea, în Piatra-Neamț, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, pătrunzând pe contrasens și intrând în coliziune cu gardul unui imobil.” – a transmis Poliția Neamț

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, în urma verificărilor efectuate de polițiști, a rezultat faptul că bărbatul are dreptul de a conduce vehicule suspendat.

„În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și fără permis de conducere, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Față de acesta a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.” – au mai transmis reprezentanții Poliției Neamț

PUBLICITATE