Accident în Piatra-Neamț, provocat de o șoferiță (FOTO)

Un accident rutier s-a produs pe strada Orhei din municipiul Piatra-Neamț, implicând două autoturisme și necesitând intervenția pompierilor și a echipajului SMURD pentru acordarea primului ajutor.

„La ora 04:56, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier pe strada Orhei din municipiul Piatra-Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La locul solicitării au fost alocate două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD TIM din cadrul Detașamentului Piatra-Neamț.” – a transmis ISU Neamț

Trei persoane au fost implicate în eveniment, dar doar un bărbat de 52 de ani a necesitat îngrijiri medicale urgente, fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) Piatra-Neamț pentru evaluare și tratament.

Pompierii au luat măsuri de prevenție împotriva izbucnirii unui incendiu și au curățat carosabilul de resturile rezultate în urma coliziunii.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț, sesizați despre incident, au determinat că accidentul a survenit când o femeie de 64 de ani, ieșind din parcarea unui imobil, nu a respectat semnificația indicatorului de Oprire, intrând astfel în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 52 de ani din Girov.

În dimineața zilei de 21 martie, în jurul orei 05:00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe strada Orhei, în municipiul Piatra-Neamț.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în timp ce o femeie în vârstă de 64 ani, din Piatra-Neamț, ar fi ieșit din parcarea unui imobil, nu ar fi respectat semnificația indicatorului Oprire, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 52 de ani, din Girov.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea bărbatului de 52 de ani.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.” – a precizat Poliția Neamț

 

PUBLICITATE