Accident în Piatra-Neamț. O mașină s-a răsturnat (FOTO-VIDEO)

Un accident rutier a avut loc, astăzi, în municipiul Piatra-Neamț.

Evenimentul rutier s-a petrecut în jurul orei 17:00, pe strada Petru Movilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele informații, șoferul (32 de ani) ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a rupt un gard de vreo 10 metri și s-a răsturnat.

În urma impactului, nu s-au înregistrat victime.

Se pare că nu consumase alcool.

ACTUALIZARE:

„Ca urmare a unui apel la 112   un echipaj de pompieri pompieri din cadrul Detașamentului Piatra Neamț (cu o autospecială de stingere) a intervenit pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la un accident rutier produs pe strada Petru Movilă din municipiul Piatra-Neamț, unde un autoturism (în care se afla doar conducătorul auto) s-a răsturnat.
Conducătorul auto, un bărbat de 32 de ani, s-a autoevacuat până la sosirea forțelor de intervenție. Acesta a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la un echipaj de la SAJ, dar a refuzat transportul la spital.” – a transmis ISU Neamț

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ neamț, din primele verificări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Piatra Neamț, conducea un autoturism pe strada Petru Movilă, pe un sector de drum în curbă, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, moment în care a intrat în gardul unui imobil și ulterior s-a răsturnat pe partea carosabilă.

În urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale, nefiind înregistrate victime.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

De asemenea, cel în cauză a fost sancționat contravențional conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

PUBLICITATE